Storywoods Dressage Center

GLA Rocking to max

VH20-048-0036

Westfalen, ori

Musta, 178 cm

14.08.2020, 3-vuotias

koulupainotus, vaB

1-polvinen

Kasvattaja:
Virtuaalitalli Glades


Omistaja:
Storywoods Dressage Center (VRL-10337)

Meriitit:
Superior Grade

©

Luonne

    Max on varma kuin kallio. Ympärillä voi tapahtua aivan mitä tahansa mutta Max ei hätkähdä. Loistavan luonteensa ansiosta Maxia luullaan usein vanhemmaksi kuin se tosiasiassa on. Max on aivan ehdottoman toimiva, mutta ori on ori- talutettava siis ketju turvan päällä. Max on muutenkin erittäin näyttävä tapaus ison kokonsa ja loistavan persoonansa vuoksi.
Hoitaessa Maxin ilmeestä näkyy, kuinka se nauttii. Usein ori näyttääkin vähintään mielenkiintoiselta nuokkuessaan silmät kiinni, alahuuli lerputtaen. Max nostaa kaviot pelkästä taputuksesta jänteeseen, kunhan samalla naksauttaa pari kertaa kielellään. Max rakastaa maustekurkkuja yli kaiken ja menee varmasti solmuun mikäli niin pyytää. Max on siinä mielessä erikoinen, että pärskii erityisen paljon. Max on myöskin taluttaessa harvinaisen 'perässä vedettävää mallistoa'. Oria ei tosiaankaan kiinnosta orit, tammat tai ruunat. Samaan aikaan kuitenkaan Max ei halua jäädä yksin. Voisi siis sanoa, että Max tykkää olla yksin, mutta ei pidä että tuntee olevansa yksin. Kai ymmärrät, mitä tarkoitan?
Ratsastus on Maxilla jätetty vähälle, sillä se on iso hevonen ja kehittyy hitaasti. Max kuitenkin on totutettu ratsastajaan ja osaa liikkua ratsastajan kanssa kaikissa askellajeissa. Max näyttää erittäin laadukasta potentiaalia kouluratsuksi. Maxin liikkeet ovat todella isot ja voimakkaat väläyttäen mahdollisuuksia jopa Grand Prix- tasolle. Mutta tällä hetkellä Max saa nauttia nuoren hevosen elämästä, totutellen vieraisiin asioihin. Kisata ehtii myöhemminkin.
© Kimi

Suku

i. Wenig Übrig
ii.
evm
iii.
evm
iie.
evm
ie.
evm
iei.
evm
iee.
evm
e. Ein Faules
ei.
evm
eii.
evm
eie.
evm
ee.
evm
eei.
evm
eee.
evm

Jälkeläiset

Westf-o. Rock Cursion Story, e. GLA Last Exception, meriitit
FWB-o. Varsan nimi, e. emän nimi, meriitit

Kilpailukalenteri

Kouluratsastusjaos (KRJ) : Taso: 10 (Maksimi iän perusteella: 10, maksimi pisteiden perusteella: 11, valittu maksimitaso: 10)
kuuliaisuus ja luonne: 3295.75
tahti ja irtonaisuus: 3347.6

Valmennukset ja päiväkirja

Valmennukset

Päiväkirjamerkinnät

Päiväkirjamerkintä

Ehkä vähän kaikkien yllätykseksi Trevor ilmoitti haluavansa ottaa vastuun Maxin maastakäsittelystä. Tätä ennen mies ei ollut oikeastaan ilmaissut minkäänlaista mielenkiintoa maastakäsittelyä kohtaan, mutta jos kimo saisi miehen pyörtämään päätöksensä, ottaisimme mieluusti avun vastaan. Tokihan samalla olisi mielenkiintoista seurata kuinka Trevor tulisi jaksamaan tällaista työskentelyä sillä en uskonut jotta mies oli oikeastaan tehnyt sitä juurikaan urallaan.

Ensimmäisellä kerralla kun mies oli lähdösä ohjasajamaan Maxia olisin halunnut olla kärpäsenä maneesin katossa, mutta en ihan onnistunut yrityksessäni. Pariin kertaan onkistuin kuitenkin seuraamaan miehen työskentelyä kimon orin kanssa ja meno oli yllättävän positiivisen näköistä.

Tokikaan Max ei päästänyt Trevoria aina helpolla joten parivaljakon etenemistä olisi mielenkiintoinen seurata kunhan kimo siirtyisi ratsutukseen ja sitä kautta myös ratsunpolulle.