Storywoods Dressage Center

GLA Last exception

VH20-048-0034

Westfalen, tamma

ruunikko, 167 cm

14.08.2020, 3-vuotias Reaali 14.08.2023 alkaen

koulupainotus, HeA

1-polvinen

Kasvattaja:
Virtuaalitalli Glades


Omistaja:
Storywoods Dressage Center (VRL-10337)

Meriitit: 3 star prospect

©

Luonne

Essi on hyvin tarkka hevonen, joka vaatii että kaikki asiat tehdään juuri niin kuin hän tahtoo. Essi on kuitenkin miellyttävä käsitellä, eikä juurikaan omaa pahoja tapoja. Essi on muihin nuoriin westfaleihimme verrattaen hankala, mutta on hankalampiakin hevosia tallissa tanssinut. Essiä ei tarvitse kuitenkaan taluttaa esimerkiksi ketjun kanssa.

Hoitaessa Essi seisoo pääosin hyvin rauhallisena. Poikkeuksena tilanteet, joissa on koiria. Ne ovat Essin 'ehdoton-ei!' - listalla. Kissoista Essi ei järkyty, vaan itseasiassa tulee hyvin näiden kanssa toimeen. Liekö samaistuu niihin enemmän, tarkkasieluinen hevonen kun on. Essi ei siedä nimittäin hoitaessa yhtään vääristä kohdista hänen mielestään väärällä harjalla harjaamista. Tuolloin Essi ilmoittaa herkästi mielipiteensä paukauttamalla etusensa lattiaan. Satulavyö pitää Essillä kiristää varovasti ja hitaasti, mikäli et jostain syystä niin tee jokaisen hevosen kohdalla. Liian äkäisesti kiristetty vyö saa nimittäin Essin herkästi potkaisemaan mahan alle takasella.

Ratsastaessa Essi vaatii pilkkutarkat avut. Essi siis sopii toden totta sellaisille ratsastajille, jotka ovat valmiita oppimaan kantapään kautta apujen tarkkuuden tärkeyden. Tai oikeastaan kantapään kautta ei ole oikea sana, vaan maan kautta. Essi ilmaisee nimittäin mielipiteensä hyvin herkästi, mikäli ei pidä ratsastajan ratsastustyylistä. Oikein ratsastettuna Essi on hyvin laadukkaan oloinen nuori- liikkuu eteenpäin innokkaasti ja hyppää pyöreästi ja hyvällä tekniikalla.

© kimi

Suku

i. Cavaliero
ii.
evm
iii.
evm
iie.
evm
ie.
evm
iei.
evm
iee.
evm
e. Schneestern
ei.
evm
eii.
evm
eie.
evm
ee.
evm
eei.
evm
eee.
evm

Isälinja: Cavaliero - evm
Emälinja: Schneestern - evm

Jälkeläiset

Westf-o. Rock Cursion Story, e. GLA Rocking to max, meriitit
FWB-o. Varsan nimi, e. emän nimi, meriitit

Kilpailukalenteri

Kouluratsastusjaos (KRJ) : Taso: 0 (Maksimi iän perusteella: 10, maksimi pisteiden perusteella: 0, valittu maksimitaso: 10)
kuuliaisuus ja luonne: 0
tahti ja irtonaisuus: 0

Valmennukset ja päiväkirja

Valmennukset

Päiväkirjamerkinnät

Päiväkirjamerkintä 00.00.2020