Storywoods Dressage Center

Arraingin Story / Admirable Story

Englantilainen puoliverinen tai reininhevonen, ori/tamma

ruunikko, 163-168 cm

4-8/24, 0-vuotias

koulupainotus, vaB

1-polvinen

Kasvattaja:
Storywoods Dressage Center (VRL-10337)


Omistaja:
Myynnissä

©

Luonne

Suku

i. Alberton
3 star prospect, Superior Grade
ii. Arnoullet
evm
iii. Asterix
evm
iie. Margoulette
evm
ie. Pixie
evm
iei. Palladium
evm
iee. Lavendery
evm
e. Risky Decision
First Champion
ei.
evm
eii.
evm
eie.
evm
ee. Mariotte
evm
eei.
evm
eee.
evm

Isälinja: Alberton - evm
Emälinja: Risky Decision - evm

Arnoullet oli rautias reininhevosori. Se ei ollut helppo luonteeltaan ja monet olivatkin sitä mieltä että hevosen kanssa ei milloinkaan päästäisi Grand Prix luokkiin. Kuitenkin huolellisen työn jälkeen 169-senttinen ori teki debyyttinsä huipputasolla ja ori pärjäsikin kouluratsastuksen huippuluokassa keräten sijoituksia toisensa perään.

Asterix ruunikko ori vietti yhtä paljon aikaa sairaslomalla kuin kisakentillä. 168-senttinen ori tuntui loukkaantuvan aina sopivasti ennen isoa kilpailua, mutta kuin ihmeen kaupalla se ajoittain myös toipui sellaiseen kuntoon että se saattoi startata. Orilla onkin sen vuoksi vain muutamia tuloksia isoista kisoista, mutta se vakuutti kuitenkin tamman omistajia ja orilla on kolmetoista varsaa.

Margoulette 167-senttinen tamma ratsukoulutettiin nuorena, mutta ennen kuin se kerkesi avata kisauraansa myytiin rautias uudelle omistajalleen. Uusi omistaja ei kuitenkaan lopulta halunnut kokeilla tamman potentiaalia kisaradoilla ja uudessa kodissaan tamma saikin toimia vain siitoshevosena.

Pixie ruunikko tamma kehittyi hitaasti ja lopulta tamma jäi Intermediate II luokkiin. Kuitenkin 165-senttinen tamma teki hyviä ja tasaisia tuloksia kilpailuissaan ja kisauransa ohella sekä sen jälkeen tamma sai seitsemän jälkeläistä.

Palladium musta ori nousi ryminällä parrasvaloihin. 166-senttinen ori kasvoi nopeasti joten monet eivät uskoneet sen olevan ratsutettavissa normaalissa iässä. Lopulta ori ratsutettiin vasta kuusivuotiaana, mutta se alkoi tekemään jo ensimmäisistä kilpailuistaan lähtien selväksi että se tulisi olemaan Grand Prix tasolla ennen kuin kukaan olisi uskonutkaan.

Lavendery ruunikko tamma jäi monelta huomaamatta hyvästä tulostasostaan huolimatta. Vasta kun 163-senttinen hevonen otti ensimmäisiä isoja voittojaan se alkoi nousemaan ihmisten puheisiin ja lopulta tamma saikin kymmenen jälkeläistä.

Jälkeläiset

FWB-o. Varsan nimi, e. emän nimi, meriitit
FWB-o. Varsan nimi, e. emän nimi, meriitit

Kilpailukalenteri

Tapahtui odottamaton virhe!

Valmennukset ja päiväkirja

Valmennukset

Päiväkirjamerkinnät

Päiväkirjamerkintä 00.00.2020