Storywoods Dressage Center

Just Snatched

VH21-202-0026

Englantilainen puoliverinen, tamma

ruunikko, 166 cm

15.08.2020, 8-vuotias

koulupainotus, HeA

evm-sukuinen

Ex-omistaja:
Virtuaalitalli Glades

Omistaja:
Storywoods Dressage Center (VRL-10337)

Meriitit:
Quality

© VV / vapaasti

Luonne

Salli on aivan totaallisen selkeä artisti. Salli keskittyy aina kaikkeen epäolennaiseen. Toki siitä on omat hyötynsä, kun hevonen keskittyy niinsanotusti 'koko kuvaan' eikä yksittäisiin pieniin asioihin. Salli ei siis järkyty pienistä asioista. Toki Sallin hajamielisyys asettaa omat haasteensa koulutukseen ja ratsastukseen.

Hoitotoimenpiteissä Salli on pääpiirteittäin hyvinkäyttäytyvä. Ainut mielenkiintoinen tapa, minkä Salli omistaa on hänen herkkä kutiavaisuus. Harjaa siis suhteellisen karkealla harjalla kauttaaltaan, pehmeiden harjojen sijaan! Sama asia tulee satuloidessa. Mikäli Salli alkaa kutiamaan, aloittaa tämä päänheittelyn. Salli on myöskin tallin kahlekuningatar ja saatatkin haettuasi raipan satulahuoneesta huomata, kuinka hevonen on irroittanut itsensä karsinasta. Salli myöskin houkuttelee täysin julmasti muitakin hevosia mukaan suunnitelmiinsa.

Ratsastaessa sileällä Salli jää herkästi pohkeen taakse haahuilemaan. Salli vaatii reippaan alkuverryttelyn löytääkseen askeleensa jouston. Reippaan verryttelyyn jälkeen Salli on yleensä pehmeä kädelle ja hyvin ratsastuksella 'muokattavissa', toisinkuin normaalin verryttelyn kanssa. Esteillä Salli syttyy, eikä sovi esteille kuin ehdottoman kokeneille. Salli lähtee estekorkeuden noustessa herkästi rynnimään. Salli ei kuitenkaan yleensä ota puomeja, mutta menettää tasapainonsa herkästi tiukoissa kurveissa, mikäli päästää rynnimään.

© Kimi

Suku

i.
evm
ii.
evm
iii.
evm
iie.
evm
ie.
evm
iei.
evm
iee.
evm
e.
evm
ei.
evm
eii.
evm
eie.
evm
ee.
evm
eei.
evm
eee.
evm

Isälinja: evm
Emälinja: evm

Jälkeläiset

FWB-o. Varsan nimi, e. emän nimi, meriitit
FWB-o. Varsan nimi, e. emän nimi, meriitit

Kilpailukalenteri

Kouluratsastusjaos (KRJ) : Taso: 3 (Maksimi iän perusteella: 8, maksimi pisteiden perusteella: 3, valittu maksimitaso: 2)
kuuliaisuus ja luonne: 534.42
tahti ja irtonaisuus: 484.62

Valmennukset ja päiväkirja

Valmennukset

Päiväkirjamerkinnät

Päiväkirjamerkintä 00.00.2020