Storywoods Dressage Center

Rivaldo Grey

VH21-048-0082

Westfalen, ori

ruunikko, 173 cm

10.10.2021, 2-vuotias

koulupainotus, Int-II

1-polvinen

Kasvattaja:
Greyhall


Omistaja:
Storywoods Dressage Center (VRL-10337)

Meriitit:
Quality, 3 star prospect

©

Luonne

Ronin kanssa elämä ei käy tylsäksi. Vapaana hoidettaessa ori yrittää tutkia parhaansa mukaan harjapakin sekä kaiken, mihin se turpansa saa tungettua. Tokihan naruissakin ollessaan ori yrittää parhaansa mukaan päästä tekemään omia tutkimuksiaan ja varsinkin taluttaessa saa olla tarkkana. Ei ole kerta tai kaksi kun oripoika on vienyt pahaa-aavistamatonta taluttajaa mukanaan ihan kuusi nolla.

Komentaessa Roni saattaa näyttää siltä että ori tottelee käskyä, mutta voi myös hyvinkin olla että käskyt menevät kuin kuuroille korville. Toinen hyvä vaihtoehto on että ruunikko tottelee hetken ja kunhan hoitajan silmä välttää, se on taas omilla teillään.

Ratsuna orissa on taitoa ja tahdikkuutta, tai siis jos ne saa siitä esiin. Sunnuntai ratsastelulla voi olla varma, jotta mitään liikettä ei ruunikosta saa irti. Pyytäessään Ronilta liikettä ja tahdikkuutta on orin ratsastaminen miellyttävämpää ja se alkaakin näyttämään oikealta kouluratsulta. Tästä syystä Roni onkin hyvä opettaja ja vaikka ruunikon ratsastaminen on ajoittain hyvinkin turhauttavaa, on se myös palkitsevaa. Ainakin silloin kun ruunikon saa liikkumaan reippaasti eteen.

Suku

i. Reynoldsburg
ii. Reynolds
evm, westf, m, 174cm
iii. Renaldo
evm, westf m, 175cm
iie. Dixie
evm, westf, mrn, 167cm
ie. Sinfonie
evm, westf, trn, 164cm
iei. Schwerin
evm, westf, mkm, 170cm
iee. Alma
evm, westf, trn, 161cm
e. Étourdir du Côté
ei. Tournier du Bisbois
evm, sf, trt, 170cm
eii. Selkirk
evm, sf, trt, 170cm
eie. Lania du Bisbois
evm, sf, m, 162cm
ee. Épatement du Côté
evm, sf, prn, 159cm
eei. RG Fall of Empire
evm, bwp, m, 167cm
eee.Beau du Côté
evm, sf, prn, 160cm

Isälinja: Reynoldsburg - evm
Emälinja: Étourdir du Côté - evm

Jälkeläiset

FWB-o. Varsan nimi, e. emän nimi, meriitit
FWB-o. Varsan nimi, e. emän nimi, meriitit

Kilpailukalenteri

Kouluratsastusjaos (KRJ) : Taso: 4 (Maksimi iän perusteella: 4, maksimi pisteiden perusteella: 5, valittu maksimitaso: 9)
kuuliaisuus ja luonne: 1014.16
tahti ja irtonaisuus: 920.4

Valmennukset ja päiväkirja

Valmennukset

Päiväkirjamerkinnät

Päiväkirjamerkintä

Ronin kanssa on ollut kyllä hyvä opinkaari kun nuorta oria ollaan valmisteltu kohti ratsutusta. Orin kanssa ollaan tähän asti työskennelty pari-kolme kertaa viikossa lyhyitä pätkiä kerrallaan. Ruunikko on saanut liikkua niin ohjasajaen kuin myös irtojuoksuttaen. Hankitreenikään ei orille ole tuntematon käsite, sillä Etelä-Pohjanmaan peityttyä lumivaippaan jätettiin tallin lähelle pari paikkaa joissa pääsi kahlaamaan.

Roni onkin päässyt tekemään hankitreeniä käsihevosena kun ajelimme vanhempia varsoja. Ensimmäisellä kerralla Roni meinasi vähän jumitella, mutta kunhan järkytystään puhiseva varsa vain saatiin hankeen ei homma ollutkaan Ihan Niin Kauheaa. Ohjasajossa taasen ruunikon kanssa on jouduttu miettimään sitö, milloin Roni teki oikeasti töitä ja milloin ori vain esitti tekevänsä töitä.

Ronista tulisikin Trevorille mielenkiintoinen projekti enkä voinut olla miettimättä paljonko toisella tulisi olemaan mielipiteitä ratsuttaessaan Ronia.