Samuel Vainio

NimiSamuel Vainio "Samuel" SukupuoliMies
Syntymäpäivä14.09.1992 - 28v Pituus173cm
HevonenHarri KäyAnsamaassa
© Mistosart klikkaa kuva isommaksi

Hyvä tietää:

* Ollut kolarissa 2014 kuntoutunut siitä kuitenkin täysin, pientä ontumista lukuunottamatta
* Mursi samassa rytäkässä selkänsä joten suojelee sitä melkein maanisesti
* Omaa yllättävän ihastuksen Julius Palovaaraan, tällä hetkellä kuitenkin syyttää itseään miehen lähdöstä

Luonnekuvaus

Samuel saattaa vaikuttaa ensisilmäyksellä todelliselta snobilta ja ehkä vähän kusipäältäkin, mutta kunhan mieheen vain tutustuu on tuo oikeasti ihan siedettävä tapaus.

Samuel on ratsastanut nuoresta lähtien, mutta noin viisi vuotta takaperin miehen harrastus loppui kuin seinään toisen loukkaantuessa pahasti kolarissa. Kolarin seurauksena Samuel oli pari kuukautta koomassa, ennen kuin mies viimein heräsi vain kuullakseen että tuon selkä oli murtunut ja mies olisi ainakin tilapäisesti halvaantunut. Selvittyään tästä masentavasta tiedosta, Samuel kuitenkin päätti että tuo palaisi takaisin satulaan, oli se sitten ihan kunnon ratsastuksen pariin, tai pahimmassa tapauksessa paraurheilijana.

Intensiivinen kuntoutus alkoi kuitenkin tuottamaan tulosta ja kaksi vuotta onnettomuuden jälkeen tunto- ja liike alkoivat palautumaan Samuelin jalkoihin ja mies aloitti uuden vaiheen kuntoutumisessaan. Vaikka mies olisi välillä halunnut edetä liian isoin harppauksin, on tuon fysioterapeutit pitäneet miehen jalat maassa ja kuntouttaminen on tehty hitaasti ja pyrkimyksenä pitää mies kunnossa pidemmälläkin juoksulla.

Noin vuosi takaperin Samuel on päässyt takaisin normaalin ratsastamisen makuun ja samalla myös mies päätti tuoda takaisin suomeen puoliverisensä, joka oltiin lähetetty miehen kooman aikana keskieurooppaan ratsutettavaksi ja kilpailutettavaksi.

Samuel on pitkä ja omalla tavallaan vielä hontelohko vartaloltaan. Päälleppäin miehestä ei näe enään mitään jälkiä onnettomuudesta, ellei oteta laskuihin pientä ontumista, joka muistuttaa näkyviten miestä siitä mitä on tapahtunut. Näkyvimmät arvet ovat Samuelin vasemmassa lonkassa ja reidessä, mihin autojen törmäyksestä aiheutunut isku osui pahiten.

Samuelilla on lyhyet ruskeat hiukset sekä siniharmaat silmät ja pukeutumiseltaan tuo on yleensä todella huoliteltu eikä miestä kovinkaan usein näe collareissa ja huppareissa. Pääasiallisesti tallilla tuolla on päällään hyvin istuvat ja kalliit ratsastushousut, tekninen paita ja sen päällä tarvittaessa toppaliivi tai takki. Ratsastaessa paukkuliivi niin sileällä kuin esteillä, suojellakseen selkäänsä uudelta iskulta. Jaloissa joko jodhpurit tai saappaat..

Ulkoasu © M Layouts