Maximillian Kühling

NimiMaximillian Kühling "Max" SukupuoliMies
Syntymäpäivä25.04.1998 - 22v Pituus175cm
HevonenHoitaa Umbraa ja omistaa Moiran Tarinakokonaisuudessaan täälä
© Pölhö klikkaa kuvat isommiksi

Luonnekuvaus

Hyvä tietää:

* Esittäytyy Max:ina peitelläkseen menneisyyttään keinona suojella itseään henkisesti.
* Ei puhu elämästään ennen vuotta 2014 sanaakaan vapaaehtoisesti tai ainakin mainitsee vain laajasti asioita, ei tarkenna helposti.
* Ei puhu mieluusti varsoista, ei kuitenkaan kerro syytä viitaten menneisyyteensä.
* Vaatii aikaa ja hidasta lähestymistä avautuakseen, ei niin jäinen kuin mikä ensivaikutelma on.
* Saapuu välillä juosten tallille tai käy juoksemassa Umbran kanssa. Mitä hengästyneempi sitä huonompi vaihe menossa.
* Selässä noin 1/3 ihon pinta-alasta oleva arpi, lähtee vasemmalta lavasta ja loppuu oikealle lonkan taakse. Vihaa sitä sydämestään sen synnyn vuoksi.
* ISFJ-T

Luonnekuvaus

Saksalaiset sukujuuret omistava nuorimies on ratsastanut aina 16-vuotiaaksi asti, jolloin miehen perheen sukutila tuhoutui tuhopoltossa, jonka joku huumehörhö sytytti aineissaan. Perheen kaikki kymmenen hevosta menehtyivät, joukossa Maxin entinen opetusmestari Zee, joka oli viimeisillään tiineenä orista jonka valintaan miehellä oli mennyt pitkään ja joka ei ollut katalogin halvin jalostusori. Zeen menetys oli Maxille kova paikka ja mies lopetti ratsastamisen kuin seinään. Loukkaantui ja melkein menehtyi yrittäessään pelastaa Zeetä. Saksa on Maxille arka aihe josta on välillä vaikea saada kunnollista ja rehellistä keskustelua aikaan.

Max kärsii edelleen tuhopolton aiheuttamasta masennuksesta ja ei ole siksi mikään Fricin tasoinen ilopilleri. Hitaasti lämpenevä ja aikaa vaativa mies on kuitenkin ihan mukava vaikka huonona hetkenä omistaa myös kärkkäät kommentit. Ei oikein osaa luottaa ihmisiin joten ihmissuhteiden luominen on hankalaa ja monesti lyö itseään maahan epäonnistumisten jälkeen vetoamalla paskuuteensa ihmisenä.

Hevosten kanssa Max on rauhallinen ja mies on kiinnostunut oppimaan uutta. Tällä hetkellä miehen suurin tavoite on uskaltaa palata satulaan kuuden vuoden tauon jälkeen ja ultimaattisena unelmana miehellä olisi päästä taas palaamaan kisakentille.

Ulkonäöltään Max on hoikka/urheilullinen ja tuolla on mustat lyhyet hiukset sekä siniharmaat silmät. Max puhuu Saksaa, Englantia ja yleisellä tasolla Latviaa, vaikka monesti tuo varsinkin ahdistuessaan sekoittaa saksaa ja englantia ennen kuin saa itsensä taas rauhoittumaan.

Ammatiltaan Max on personal Trainer ja mies on erikoistunut ratsastajiin, sillä toinen ei osannut jostain syystä päästää hevosista täysin irti, vaikka tuo menettikin omansa.

Max pukeutuu yleisesti tummansinisiin ratsastushousuihin ja tummansiniseen pitkähihaiseen, tai mustaan Team Germany t-paitaan, ratsastussaappaisiin tai mustiin nikeihin, kylmällä musta toppatakki/liivi, muuten harmaa huppari.

Ulkoasu © M Layouts