Janna Heikkilä

Kuvagalleria:

©

Ulkoasu © M Layouts

Virtuaalihahmo / A sim-game character

Perustiedot
Nimi Janna Heikkilä
Sukupuoli Nainen
Syntymäpäivä 14.01.1995 - 25v
Pituus 168cm
Hevonen Bring me my toast xx
Koira Mystique
Mielenkiinnon kohteet:
- Psykologia / Käyttäytyminen
- Luonnossa liikkuminen
- Lukeminen
Luonnekuvaus

Vaikka ensivaikutelmalta Janna saattaa vaikuttaa iloiselta ja rennolta naiselta, on pinnan alla syviä naarmuja naisen lapsuudesta ja nuoruudesta. Normaalissa arjessa Jannan menneisyys ei näy. Päihteiden tullessa kuvioihin, nainen muuttuu hiljaisemmaksi ja jännittyneemmäksi, mikä vihjailee traumoista.

Jannan isä on joutunut vankilaan huumetuomioiden takia ja vaikka mies on vapautunut vuosia takaperin, ei Janna ole ikinä antanut isälleen mahdollisuutta luoda suhdetta itseensä. Jannan äiti kuoli huumeiden ja alkoholin yliannostukseen tytön ollessa teini-ikäinen. Sitä ennen Janna on joutunut kohtaamaan heitteillejättöä kotonaan, joten hänellä ei ole hyviä muistoja myöskään hänestä. Äitinsä kuoleman jälkeen Janna vietti loput teinivuosistaan sijaisperheessä, jossa toinen leimattiin ongelmanuoreksi heti alkumetreillä, ilman että mitään oli tapahtunut.

Näyttääkseen kaikille Janna suoritti peruskoulun kiitettävällä keskiarvolla ja jatkoi opiskelemaan nuorisotyö ohjaajaksi ja omaa kiinnostuksen käyttäytymispsykologiaan. Janna työskentelee Seinäjoella nuorisotyön ohjaajana ja hän onkin pyrkinyt työssään keskittymään niin sanottuihin ongelmanuoriin. Hän kokee että hänellä on oman ”kokemuksensa” kautta ymmärrystä näitä nuoria kohtaan. Jannalla on palo kehittää itseään koko ajan, joten monesti nainen käykin kursseja työnsä puolesta tai omatoimisesti. Hevoset tuovatkin Jannalle sopivaa vastapainoa välillä raskaaseen työhön ja hevosten kanssa nainen pystyykin kääntämään aivonsa täysin off-asentoon.

Jannalla on puolipitkät vaaleanruskeat hiukset, jotka ovat usein letitettynä tai nutturalla. Tallilla Jannalla on yleensä ratsastushousut tai collarit. Paitana naisella on kuumalla kelillä tummansininen tai harmaa tekninen t-paita ja viileämmällä kelillä sen päällä tummansininen huppari ja talvisin untuva/toppatakki ja toppahousut. Kenkinä nainen käyttää yleensä lenkkareita tai jodhpureja

Janna asuu omistamassaan rivitalokaksiossa, eikä naisella ole tällä hetkellä aktiivista parisuhdetta. Nainen on haaveillut koirasta tai kissasta täyttämään asuntonsa tyhjyyttä, mutta vielä hän ei ole löytänyt oikeaa aikaa pienemmälle lemmikille. Nainen omistaa vuosituhannen alusta olevan katumaasturin joka helpottaa niin naisen arkielämää, kuin myös hevosharrastusta.