Storywoods

Tallit

Tallin tiluksilta löytyy omat 20 paikkaiset tallit niin tammoille kuin myös oreillekkin. Modernit ja viimeisimpien vaatimusten mukaiset tallit sisältävät leveän käytävän molemmin puolin kymmenen 12m2 karsinaa, jotka ovat valoisia sekä karsinoiden ovet ovat varustettuna avattavilla kaltereilla, joita pyritään pitämään hevosesta riippuen auki jatkuvasti.

Perusvarustuksen lisäksi jokaisessa karsinassa on seinään upotettuna lenkit, joihin on helppo ripustaa turvallisesti esim. slow feeding verkko.

Molemmista talleista löytyy myös lämpölampuilla varustetut pesupaikat.

Kuivikkeena talleissa käytetään purupelletistä ja kutterista koostuvaa sekoitusta, joka pitää boksit valoisina ja kuohkeina, eikä kuivikkeiden seinälle karkaamisesta ole pelkoa, vaikka hevosella olisikin tapana kiertää kehää karsinassaan, tai muuten vain olla hieman levoton.

Ratsastusalueet

Lämmitetyn maneesin ratsastusalue on kooltaan 60x40m ja pohjamateriaalina on hiekkakuitupohja joka lanataan viikoittain ja kaksi kertaa vuodessa pohja avataan kunnolla ja tasataan laasereiden avulla, jotta voidaan varmistaa sen täydellinen suoruus. Tarvittaessa kentän hiekkaa myös kastellaan tai suolataan tarpeen mukaan.

Maneesista löytyy myös tilava ja lämmitetty kahvio, joka toimii tarvittaessa myös koulutustilana seinältä löytyvän screenin ja projektorin avulla. Maneesista löytyvä äänentoistojärjestelmä kuuluu myös kahvion puolella joten valmennuksia on helppo seurata kahviosta, pysyen samalla ajan tasalla siitä, millaisia ohjeita valmentaja on antamassa ratsukolle.

Katsomon alla sijaitsevasta pienestä varastosta löytyy pieni estekalusto, sekä liikuteltavat koulukirjaimet ja kouluaidat, jolloin maneesista on helpompi rajata lyhyttä koulurataa vastaava alue. Varastosta löytyy myös tuijia ja kukkia, joita on mahdollista tuoda maneesin puolelle jotta hevoset tottuvat kouluradan reunalla oleviin koristuksiin.

Tallilta löytyy myös 50x40m aidattu ja valaistu kuituhiekkapohjainen ulkokenttä, sekä tilukset kiertävä hiekkapohjainen ratsastusreitti, jolta on mahdollisuus päästä myös hyväpohjaisille maastoreiteille.

Muut tilat

Molempien tallien takaa löytyy kuuden hevosen katetut kävelykoneet hiekkapohjalla ja hyvä eristys takaa sen, että että kävelykoneiden pohjat pysyvät kunnossa myös sadekeleillä.

Tarhoja löytyy yhteenäsä 20 kappaletta ja ne ovat jaettu tasan molempien tallien läheisyyteen. Jokaisessa tarhassa on hyvä pohja, sekä tarhojen takaa löytyy pienet laitumet, ja lyhyen matkan päästä löytyy myös isompi laidun.

Molempien tallien keskivaiheilta löytyy tilavat, mutta kodikkaat varustehuoneet, joista löytyy jokaiselle hevoselle tilava, lukittava kaappi sekä toiselta puolelta sohvaryhmä ja pieni keittiö, sekä suihku ja wc.

Tiimi

Storywoodsin tiimi koostuu hevosalalla koko elämänsä työskennelleistä henkilöistä ja satunaisista opiskelijoista ja tietenkin yksityisten omistajista, sekä hoitajista ja vuokraajista.

Tiimiimme otetaan mieluusti koko ajan uusia henkilöitä ja jos sinusta tuntuu että sinun paikkasi voisi olla meidän tiimissämme niin laita vain rohkeasti vaikka sähköpostia Minnille, niin päästään sopimaan tarkemmin asioista ja työnkuvasta.

Tiimiin pääset tutustumaan tarkemmin Täällä.

Ulkoasu ©   |  Taustakuva © Velvet Factory  |  Kuva © Hauru Virtuaalitalli/Virtuaalihevonen - A sim game stable/A sim game horse