Storywoods

©:

Perustiedot

Nimi Dejavu Kern Rotu, sukupuoli KWPN ,tamma
Syntymäaika 03.07.2016 Säkäkorkeus 170cm
RekisterinumeroVH18-012-0373 Omistaja Storywoods (VRL-10337)
Koulutustaso Grand Prix Kasvattaja

Luonne

Sukutaulu

i. Velociraptor
KRJ-I, KWPN-II, VPVL-II, YLA3
ii. Dinosaur evm, m, 170cm iii. Triceratops evm, m, 172cm
iie. Bosbesevm, rnksbn, 168cm
ie. Blue Frostedevm, m, 169cm iei. Misunderstandingevm, rt, 171cm
iee. Blue Heavenevm, m, 168cm
e. I Am Water Lily Flower
rnk, 159cm
ei. Flawless Rascalevm eii.Thug Crookevm
eie. A Fun Eventevm
ee. Perfect Lianaevm eei. Powerful Abilityevm
eee. Palm Treeevm

Sukuselvitys


Jälkeläiset

29.08.2020 - t. Story's L'Appel du vide - i. Heart and dagger STC - om. Lithy

Kilpailut


Valmennukset

Päiväkirja

15.06.2019
Dellan kanssa ollaan treenailtu ahkerasti ja toukokuussa koko talli sai pitää vähän lomaa, ennen kuin paluu treeniin tapahtui ja sen jälkeen ollaankin treenailtu alkuun hieman kevyemmin, ennen kuin treeni palautettiin normaalille tasolle ja mukaan otettiin myös muutamia kisan omaisia treenejä jotta nähtiin miten tamma toimisi radalla tauon jälkeen ja mitä pitäisi painottaa treeneissä, jotta kisaradat sujuisivat parhaalla mahdolisella tavalla ja että kaikki pienet typerät virheet saataisiin mahdollisuuksien mukaan karsittua pois ja suorituksia sujuvimmiksi ja tasaisemmiksi.

Muuten Dellan kanssa ollaan otettu vain rennosti ja tamma on saanut viettää mahdollisimman paljon ulkona niin tarhaillen kuin myös laitumella ja tamma on ollut todella onnellisen näköinen laukkaillessaan vapaasti.

Treeniin paluun jälkeen tamma on myös päässyt hierojan käsittelyyn ja tammasta löytyikin muutama jumi, jotka saatiin parilla käsittelyllä auki ja tamma onkin mennyt tämän jälkeen paljon eteenpäin.
22.09.2020
Dellan kanssa elämä ja treenit on menneet hyvin. Tamman kanssa on ollut omat ongelmansa, mutta niistä on onneksi päästy yli ja kisauraa on saatu vietyä eteenpäin, ennen kuin tamma jäi mammalomalle. Ensi vuoden puolella onkin sitten aika palautella Dellaa takaisin aktiivisemman treenin pariin, mutta tällä hetkellä tamma saa liikkua vielä kevyesti liikutettuna varsa rinnallaan aina pari kolme kertaa viikossa ja samalla kuitenkin yritetään hieman jumppailla tammaa ja muutenkin ylläpitää sen kuntoa ja rakentaa ehkä jopa parempaa pohjaakin jatkolle.

Ensi kauden Della saa kisata hiljaisella tahdilla ennen kuin katsellaan tammalle uutta oria ja toivottavasti saadaan tammasta vielä yksi terve ja kaunis varsa kotiin. Ensimmäisen varsan kohdalla Dellan näytettyä olevansa hyvä ja hellä emä, on sen kanssa rauhallisemmin mielin tulevien varsojen kohdalla, vaikka eipä toisaalta ikinä voi huokaista helpotuksesta, ennen kuin varsa on vähintään pari kuukautta vanha.

Ulkoasu ©   |  Taustakuva © Velvet Factory  |  Kuva © Hauru Virtuaalitalli/Virtuaalihevonen - A sim game stable/A sim game horse