White Dove Farm

Welcome!

Kanadan Waterphewssä, noin kolmen kilometrin päässä Orange Woodista, Coyotassa pienen metsikön siimeksessä sijaitsee pieni tila. Tila on ollut vuosia tyhjillään, kunnes marraskuussa 2021 Tyler Andrews osti paikan itselleen. Myyntihinta ei tilalla ollut kova, vain 8000vCAD$, mutta jokin tilassa sai miehen vakuuttumaan siitä, että se olisi tuolle sopiva ja seuraava askel miehen tarinassa.

Marraskuusta 2021 alkaen tilaa on remontoitu hitaasti ja tammikuun 2022 puolivälissä tila oli jo asuttavassa kunnossa. Päärakennus on remontoitu melkein lattiasta kattoon ja remontin yhteydessä taloon on vedetty vesi- sekä sähkölinjat odottamaan myöhempää ajankohtaa, jolloin talo voidaan liittää vesijohto- sekä sähköverkkoon. Tilalla sijaitseva talli on vielä remontoimatta, kuten myös sen takana sijaitseva laidun joka on kyllä suunnitelmissa peruskorjata ainakin aidan osalta heti vain kun säät sen sallivat.

Tylerin lisäksi tilalla asuu miehen hevoset sekä sekaroituinen paimenkoira Buckaroos. Keväällä 2023 laumaan liittyi myös austraalianpaimenkoira Theo. Kesäkuussa 2022 tilalle muuttivat kanat Sakura sekä Aux.

Päätalo

Aikajana

12/23 - Mico muuttaa Dovelle
9/23 - Talli laajenee kahdella karsinalla, Camden jättää tilan
5/23 - Tyler hakee Theon kotiin
4/23 - Trevorin ruuna Moss muuttaa Tylerin luokse
2/23 - Tilan toinen kasvatti Starlight Dove syntyy ja Tyn luottoratsu Forever Shine menehtyy varsomiseen. Tylerin ensimmäinen kasvatti, Frost Pond myydään uuteen kotiin.
10/22 - Camden McAdams sijoitetaan Tylerin luokse
7/22 - Tilan ensimmäinen kasvatti mustangitamma Blueprint Dove syntyy
6/22 - Aux ja Sakura muuttavat Doveen
5/22 - Tilan remontti on valmis
3/22 - Talli on rakennettu ja Tyler tuo hevoset kotiin OWR:ältä
1/22 - Päätalon remontti alkaa olemaan valmis. Sähköt ja vedet odottavat vielä vetämistä.
11/21 - Tyler allekirjoittaa kauppakirjat nimettömästä farmista. Remontti alkaa.
Ulkoasu © M Layouts | Kuva © Eduardo Amorim